Εικόνες ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στον Κολωνό – Τι υποστήριξε ο τράπερ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το αιματηρό επεισόδιο, με εμπλοκή και γνωστού τράπερ, που έγινε σε καφετέρια στον Κολωνό την περασμένη Τρίτη.

Θύμα της συμπλοκής ήταν ένας 32χρονος διανομέας, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, διακρίνονται ο τράπερ και ένας ακόμη φίλος του να κρατάνε σουγιάδες 22 εκατοστών και να έχουν κυκλώσει τον διανομέα. Την ίδια στιγμή, ένας φίλος του παλεύει σώμα με σώμα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο τράπερ και η παρέα του έφτασαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια στη Λένορμαν, το απόγευμα της Τρίτης. Έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση, βγήκαν τα μαχαίρια. Ένας από τους κατηγορούμενους κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αφορμή για το περιστατικό στάθηκαν οι απειλές -όπως ισχυρίζεται- και η συμπεριφορά του διανομέα απέναντί τους.

“Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο… έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι  στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις πεταλούδες. Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε “ελάτε μέσα άμα θέλετε”. Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει”, φέρεται να κατέθεσε.

Κολωνός: Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο τράπερ

Κατά την παρουσία του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο γνωστός τράπερ εμφανίστηκε μετανοιωμένος. “Μετανιώνω γι’ αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ. Δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε”, ανέφερε.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το που βρήκαν τα μαχαίρια, απάντησε: “Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό”.

Ο Γιώργος Μακρής, συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι “ο ίδιος και μάλιστα προς τιμήν του, δεν προσπάθησε να αποφύγει τις ευθύνες του, ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε το ασθενοφόρο για τον παθόντα και ήταν εκείνος που στο πρώτο σήμα των αστυνομικών σταμάτησε”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον διανομέα στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Το θύμα βγήκε από το νοσοκομείο και αναμένεται να δώσει κατάθεση, ώστε να περιγράψει τα γεγονότα από την δική του πλευρά.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ