“Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα και… έκανα τον βλάκα” – Η προκλητική απάντηση του πατέρα της 19χρονης

Προκαλεί η κυνική παραδοχή του πατέρα της 19χρονης, στην Ηλιούπολη, ότι “είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα” αλλά τελικά “έκανα τον βλάκα”. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, σοκάρουν. Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, έπειτα από την καταγγελία της κόρης του ότι την κακοποιούσε κατά την παιδική της ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, παραδέχεται τώρα πως είχε καταλάβει ότι η 19χρονη είχε μπλέξει, αλλά αποφάσισε να μην μιλήσει. Επέλεξα “να κάνω τον βλάκα” δήλωσε χαρακτηριστικά στις αστυνομικές αρχές, σχετικά με τα όσα ο ίδιος ανέφερε πως είχαν υποπέσει στην αντίληψή του για την κατάσταση που βίωνε η κόρη του, όταν ήταν σε σχέση με τον 39χρονο αστυνομικό.

“Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω τον βλάκα, έκανα το τελευταίο” κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές.

Η γνωριμία του πατέρα με τον αστυνομικό

Περιγράφοντας την γνωριμία του με τον αστυνομικό, ο πατέρας της 19χρονης ισχυρίστηκε: “Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντ.Β. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντ.Β., εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε”. Το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης τηλεφώνησε στον αστυνομικό και του ζήτησε να συναντηθούν. “Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει”, υποστήριξε.

Το τετράδιο με τα ποσά και τα ονόματα

Ψάχνοντας τα πράγματα της 16χρονης τότε κοπέλας, ο πατέρας της ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ένα τετράδιο στο οποίο υπήρχαν γραμμένα ποσά και ονόματα. “Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά π.χ. 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α” ανέφερε. “Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν”, είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς.

Πηγή: dikastiko.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ