«Είχα άγιο, στάθηκα τυχερός» δηλώνει ο άνδρας που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά στο γυμναστήριο της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

«Είχα άγιο», δήλωσε στο Mega το απόγευμα της Δευτέρας ο άνδρας που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά στο γυμναστήριο της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά και καθώς πλησίαζε στην είσοδο, είδε τα γκαζάκια να σκάνε. «Εάν είχε δύο γκαζάκια παραπάνω, θα με κλαίγατε σίγουρα», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Η έκρηξη έγινε σχεδόν κοντά σε όλο το πρόσωπο μου. Ήμουν στα δύο μέτρα δηλαδή. Και, μάλιστα, είχα μία ελαφριά ζάλη. Μου είπαν και οι αξιωματικοί της αστυνομίας ότι είναι επειδή εισέπνευσα όλο το αέριο».

«Αντανακλαστικά γύρισα την πλάτη μου και έτρεξα προς τα πίσω, πάλι καλά δεν με χτύπησαν τα θραύσματα γιατί μετά που το είδα… και τζάμια και τέτοια», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Πάλι καλά, ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Είχα άγιο». Όσο για το τι ακολούθησε της πρώτης έκρηξης, ο άνδρας είπε: «Έγινε χαμός, κατέβηκε όλη η γειτονιά κάτω και μετά έσκασε και ο απέναντι μηχανισμός. Πολύ κακή η κρίση μου. Κάλεσα εννοείται όλες τις αρχές, αλλά δεν έπρεπε να πλησιάσω. Θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο».

«Μου φαινόταν κάτι μικρό, στο οποίο μπορώ να επέμβω. Δεν φαινόταν ότι ήταν κάτι, ούτε εμπρηστικός μηχανισμός φαινόταν ούτε τίποτα», υπογράμμισε ο άνδρας που, όπως τόνισε, αρχικά πίστεψε ότι πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα, και εκτίμησε ότι θα μπορούσε να τη σβήσει με το μπουκάλι με το νερό που είχε στην κατοχή του.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν εκρηκτικός μηχανισμός. Αρχικά σκέφτηκα να πατήσω τη φωτιά για να σβήσει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ