Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρθηκε στη Νάξο ο 30χρονος – Το χρονικό της δολοφονίας στη Φολέγανδρο και η ομολογία σοκ

Στη Νάξο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο στη Νάξο, προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος και η άτυχη Γαρυφαλλιά τσακώθηκαν, ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο εξετράπη σε βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου.

Όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα, ο δράστης την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου καβγάδισαν εκ νέου και τότε την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν διαπίστωσε ότι η φίλη του είχε χάσει τις αισθήσεις της, την εγκατέλειψε και διέφυγε από το σημείο, αφήνοντας πίσω του τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε πλάνα του Cyclades24.gr από τη μεταφορά του 30χρονου στη Νάξο. Σημειώνεται ότι σήμερα δεν υπήρχε επιβατηγό πλοίο από τη Φολέγανδρο προς τη Νάξο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Συνελήφθη χθες (17.07.2021) το βράδυ στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολέγανδρου και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση 26χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, προχθές (16.07.2021) το απόγευμα ανασύρθηκε η ημεδαπή χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «Λυγαριά» Φολεγάνδρου και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η προανακριτική έρευνα για το περιστατικό, αρχικά, ανατέθηκε από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή στον Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου, ενώ στις έρευνες συνέδραμαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου και στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, που μετέβησαν άμεσα στη Φολέγανδρο.

Στο πλαίσιο των ερευνών αναζητήθηκε ο 30χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς απογευματινές ώρες χθες (17.07.2021) σε βραχώδη θέση κοντά στη θαλάσσια περιοχή, όπου ανευρέθηκε η σορός της 26χρονης και προσήχθη στον Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου.

Από τη διερεύνηση, συλλογή και συνδυαστική εξέταση των δεδομένων της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας και η προανακριτική έρευνα ανατέθηκε στη Ελληνική Αστυνομία.

Στο νησί κλήθηκε και μετέβη πρωινές ώρες σήμερα και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς υποβοήθηση του προανακριτικού έργου.

Όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες προχθές (16.07.2021) o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου”.

Πώς έγινε η δολοφονία που “πάγωσε” το Πανελλήνιο

Με την ομολογία του 30χρονου ολοκληρώθηκε το θρίλερ στη Φολέγανδρο. Η 26χρονη Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της ενώ βρισκόταν για διακοπές στο νησί των Κυκλάδων. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς, ο ίδιος έριξε την κοπέλα από τα βράχια στη θάλασσα έπειτα από καβγά. Το έγκλημα στην Φολέγανδρο έχει προκαλέσει νέο σοκ στο πανελλήνιο καθώς έρχεται λίγο μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ομολογία του 30χρονου

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί ανάμεσά τους τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής. Το ζευγάρι καβγάδιζε έντονα ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Ο 30χρονος έβγαλε το όχημα εκτός δρόμου και το έριξε στη βραχώδη πλαγιά. Η 26χρονη βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε από τα βράχια στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σύρου και στο κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, υποστήριξε ότι η 26χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα τον υποβάθμιζε και τον προσέβαλε και τσακώνονταν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες. Κατά τη διάρκεια του μοιραίου καβγά την Παρασκευή, ο 30χρονος, όπως ισχυρίστηκε, τράβηξε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να σταματήσει σε ένα χαντάκι. Περιγράφει στην ομολογία του ότι οι δυο τους βγήκαν από το όχημα και είχαν ακόμη έναν διαπληκτισμό. Ακολούθησε την 26χρονη που κατευθύνθηκε προς απόκρημνο σημείο και εκεί τσακώθηκαν ξανά. Ο 30χρονος υποστηρίζει ότι την έσπρωξε στο κενό και κατέληξε στη θάλασσα αφού χτύπησε σε κάποια βράχια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ίδιο, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, πήρε ένα σακίδιο πλάτης και έπεσε μέσα στη θάλασσα, όμως όταν διαπίστωσε ότι η Γαρυφαλλιά ήταν αναίσθητη, παράτησε το σακίδιο και βγήκε στην κοντινή ακτή.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της 26χρονος Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας. Συγκεκριμένα, ο θάνατος προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων. Τα τραύματα στο σώμα είναι συμβατά με πτώση από βράχια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα, συνεπώς είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της, είτε λόγω των τραυμάτων που έφερε δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να σωθεί.

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 30χρονου

Όπως είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες κατά την παραμονή του στο νησί. Το μεσημέρι της Παρασκευής, για μία ακόμη φορά καβγάδιζαν ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Τότε αυτός έριξε το όχημα στα βράχια με την 26χρονη να βγαίνει έξω από αυτό. Στη συνέχεια την ακολούθησε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στη θάλασσα. Ο ίδιος βούτηξε για να τη σώσει όμως διαπίστωσε πως ήταν αναίσθητη γι’ αυτό και εξαφανίστηκε.

Στο νησί όσοι είχαν συναντήσει το ζευγάρι κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 30χρονου δολοφόνου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, έδειχνε να έχει οξύθυμη και κάπως άγαρμπη συμπεριφορά απέναντι στην 26χρονη Γαρυφαλλιά. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 30χρονος βρισκόταν ενδεχομένως σε φαρμακευτική αγωγή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μεσημέρι της Παρασκευής μία 26χρονη γυναίκα βρίσκεται νεκρή μέσα στη θάλασσα στην περιοχή Λυγαριά, που είναι στο βόρειο τμήμα του νησιού. Πάνω στα βράχια υπάρχει ένα αυτοκίνητο κλειδωμένο το οποίο δείχνει να έχει ξεφύγει της πορείας του.

Από μαρτυρίες αλλά και από μία ταυτότητα που βρίσκεται μέσα σε τσαντάκι κοντά στη σορό της κοπέλας προκύπτει ότι αυτή δεν ήταν μόνη της στο νησί αλλά με τον φίλο της. Το ζευγάρι είχε πάει στη Φολέγανδρο για διακοπές και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Ο 30χρονος φίλος της ωστόσο είναι άφαντος και κανείς δεν γνωρίζει αν είναι ζωντανός. Επικρατεί αναστάτωση και οι αστυνομικοί “χτενίζουν” το νησί σε μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον 30χρονο άνδρα σε βραχώδη περιοχή, ελαφρώς τραυματισμένο. Φοράει βερμούδα και σαγιονάρες και δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση. Δεν αφήνει τους αστυνομικούς να τον πλησιάσουν, πετά πέτρες και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Έπειτα από λίγη ώρα πείθεται να τους ακολουθήσει στο περιπολικό και οδηγείται στο Λιμεναρχείο της Φολεγάνδρου. “Γ@@@θηκε η φάση” και “ήταν η κακιά η ώρα”, είναι τα πρώτα λόγια που βγαίνουν από το στόμα του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας δείχνει ψύχραιμος και δεν δίνει πληροφορίες για τον μυστηριώδη θάνατο της 26χρονης φίλης του. Νωρίς το πρωί τελικά ομολογεί πως είναι ο δολοφόνος.

Πού κρυβόταν

Ο 30χρονος κρυβόταν από τις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν τον αναγνώρισε μια γυναίκα που είχε τη φωτογραφία του στο Facebook και ειδοποίησε τις Αρχές. Μάλιστα, φέρεται να περιπλανήθηκε σε αρκετά σημεία του νησιού, φτάνοντας μέχρι και το Αμπέλι, όπου φέρεται να έσπασε τα τζάμια ενός σπιτιού που είναι αρκετά μεγάλη απόσταση. Κοντά στο σημείο όπου έγινε ο τελευταίος διαπληκτισμός βρέθηκαν ένα σπασμένο κολιέ, σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος που έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Ο Αλέξης Κούγιας στο enikos.gr: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 26χρονηςΓαρυφαλλιάς, που, όπως ομολόγησε, δολοφόνησε ο 30χρονοςφίλος της Δ.Β. Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Η νεαρή γυναίκα πέθανε από πνιγμό, καθώς τα κατάγματα που είχε υποστεί από την πτώση της δεν της επέτρεψαν να αντιδράσει.

O Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο enikos.gr και τον Κυριάκο Μαντούβαλο, είπε τα εξής: «Περιμένω να λάβω γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, της ιατροδικαστικής έκθεσης, ενώ έχουν ενδιαφέρον και οι ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν και ενδέχεται να δώσουν απαντήσεις. Η διαδικασία θα προχωρήσει όπως προβλέπει ο νόμος και στην συνέχεια, με ανακοίνωση από το γραφείο μας θα τοποθετηθώ».

Η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς γνώριζε για τη σχέση της με τον 30χρονο, όμως, δεν τον είχαν γνωρίσει. «Ο νεαρός κατάγεται από μια κωμόπολη που λέγεται Μπολέτη, εκεί οι κάτοικοι ως επί το πλείστον είναι εύποροι καθώς υπάρχουν πολύ μεγάλες γεωργικές εκτάσεις. Δεν την γνωρίζω την οικογένεια του δράστη, στην περιοχή όμως, λόγω των γεωργικών εκτάσεων που υπάρχουν εκεί, είναι εύποροι οι περισσότεροι κάτοικοι». Αναφερόμενος στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς σημείωσε: «Γνωρίζομαι με τον πατέρα της κοπέλας πάρα πολλά χρόνια, δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση να μην αναλάβω την υπόθεση. Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική οικογένεια. Είχε γνώση η οικογένεια για την σχέση του παιδιού της με αυτόν τον νεαρό, δεν τον είχαν γνωρίσει προσωπικά, ότι μετέφερε η κοπέλα κι ότι οι ίδιοι συμπέραιναν μέσα από το παιδί τους».

Η οικογένεια Ψαράκου είναι η ιδανική οικογένεια, όπως την περιγράφει ο κ. Κούγιας. «Πρόκειται για την ιδανική οικογένεια. Είχαν την προσέγγιση που έπρεπε οι γονείς στα παιδιά τους, γι’ αυτό ήταν τέσσερα εξαιρετικά παιδιά. Η Γαρυφαλλιά ήταν εξαιρετική μαθήτρια, αριστούχος φοιτήτρια, επιστήμων. Οι γονείς ήταν κοντά στα παιδιά, κοινωνικοί, αξιοπρεπείς πάντα. Τόσο το θύμα, όσο και η οικογένεια της δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα με τον τρόπο που δραστηριοποιούνταν όπως και την κοινωνική τους συμπεριφορά. Μας βάζουν σε σκέψη λοιπόν όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, καθώς η συμπεριφορά του θύματος μέχρι σήμερα δεν συνάδει επ’ όυδενί με όσα αναφέρονται».

Η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς είναι πολύ δεμένη και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η μητέρα που μίλησε με τόση αξιοπρέπεια όπως και η υπόλοιπη οικογένεια πρέπει να διαχειριστούν αυτό που συνέβη με την αξιοπρέπεια που διέπει όλη τους την πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε ο κ Κούγιας.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Σε αυτό το σπίτι, όμως, η οικογένεια θα πρέπει να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας του 26χρονου παιδιού της. Μία βίαιη απώλεια από τα χέρια του ανθρώπου με τον οποίο είχε πάει διακοπές για λίγες μέρες.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς – “Μου σκότωσε το κορίτσι στα καλά καθούμενα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο τραγικός πατέρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ανέφερε και η σύζυγός του. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ξεσπά: “Είναι φονιάς, σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μια ζωή μόνο διάβαζε και δεν έκανε τίποτα άλλο. Πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της και μου σκότωσε το κορίτσι” λέει με τρεμάμενη φωνή.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της Γαρυφαλλιάς – “Ήθελα να της πω για τελευταία φορά πως την αγαπάω”

“Δεν πιστεύω στην κακιά την ώρα πιστεύω στους κακούς ανθρώπους” αναφέρει με φωνή που τρέμει η μητέρα της άτυχης κοπέλας λέγοντας πως ο σύζυγός της και τα άλλα τρία παιδιά τους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

“Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, πολύ αγαπητό, επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της” αναφέρει για την κόρη της. “Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω, που παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο” λέει για τον 30χρονο που ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος.

Η ίδια καλείται να στηρίξει την οικογένειά της η οποία μετά την απώλεια του πρώτου παιδιού δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. “Είναι το πρώτο μας παιδί, έσπασε ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας” υποστηρίζει η μητέρα η οποία κάνει λόγο για άνανδρη συμπεριφορά.

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές και η αξιοπρέπειά της είναι άξια θαυμασμού. Δεν θέλει να αναφερθεί στον 30χρονο λέγοντας πως δεν τον είχε γνωρίσει και σκέφτεται και τη δική του μάνα σε πόσο δύσκολη θέση θα βρίσκεται αυτές τις ώρες. Ωστόσο μέσα από τις περιγραφές της κόρης της, σημειώνει πως ως μάνα είχε διακρίνει κάποια χειριστική συμπεριφορά

Το μοναδικό μήνυμα που θέλει να περάσει είναι το δικό της παιδί, η Γαρυφαλλιά της, να είναι το τελευταίο παιδί που δολοφονείται και κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση. “Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό και να μην είναι αλήτες” υπογραμμίζει. Θέλει με ηρεμία να τιμήσει το παιδί της που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον “άρρωστο τρόπο” όπως λέει. “Εμείς θα συνεχίσουμε τη ζωή, θα κάνουμε κάτι για τη Γαρυφαλλιά να μείνει αυτό το πράγμα, να μην φύγουν άλλα κορίτσια έτσι. Ο Θεός ας μας βοηθήσει” αναφέρει.

“Θα ήθελα να πω στο παιδί μου για μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένειά του και πως δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο “… λέει η μητέρα της 26χρονης και η φωνή της “σπάει”.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Κορινθίας με τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο – Αμέτρητα τα “γιατί”

Συγκλονισμένες είναι οι τοπικές κοινωνίες στο Βέλο και το Βραχάτι Κορινθίας. Πρόκειται για τους τόπους καταγωγής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και του 30χρονου φίλου της, ο οποίος ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, στις διακοπές τους στη Φολέγανδρο. Οι κάτοικοι στο Βέλο, όπου διαμένει η οικογένεια του θύματος δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν συμβεί. Τα “γιατί” είναι αμέτρητα. Έχουν μείνει άναυδοι από την τραγική εξέλιξη που είχε η υπόθεση, σημειώνοντας ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η 26χρονη πήγαινε διακοπές με κάποιον φίλο της. Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την νεαρή γυναίκα, που ήταν φαρμακοποιός και ετοιμαζόταν τους επόμενους μήνες να ανοίξει δικό της φαρμακείο στην περιοχή. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν και για την οικογένειά της. Στο σπίτι της 26χρονης επικρατεί βαρύ πένθος. Συγγενείς και φίλοι της Γαρυφαλλιάς και τριών αδελφιών της, έχουν σπεύσει να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

Παγωμένη είναι η ατμόσφαιρα και στο Βραχάτι, τον τόπο καταγωγής του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος είχε φύγει από την περιοχή και διέμενε στην Αθήνα, όπου σπούδαζε και εργαζόταν. Οι κάτοικοι δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη. Τον περιγράφουν ως ένα “ήσυχο” και “κλειστό παιδί”, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Οι γονείς του 30χρονου είχαν φύγει χθες το πρωί από το Βραχάτι με προορισμό τη Φολέγανδρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του γιου τους, ωστόσο, χθες βράδυ άκουσαν για τη σύλληψή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ