Εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Αιγάλεω εμποδίζει τους πεζούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Για περισσότερους από 8 μήνες ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους του Αιγάλεω.

Τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί στον… δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr το αυτοκίνητο που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες είναι εγκαταλελειμμένο στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κύπρου για 8 με 10 μήνες. Eίναι παρκαρισμένο διαγώνια και το μισό βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας την διέλευση των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr, ο Δήμος Αιγάλεω έχει ενημερωθεί, όμως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την απομάκρυνση του οχήματος.

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου υπήρχε το αυτοκόλλητο που ανέγραφε πως πρόκειται για εγκαταλελειμμένο όχημα, όμως έχει διαλυθεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Περιφερειακή Καρέα: Έκανε το αυτοκίνητο… φορτηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Δείτε τις φωτογραφίες με το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Αιγάλεω αυτοκίνητο πινακίδες Αιγάλεω αυτοκίνητο πινακίδες

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Όσκαρ… γαϊδουριάς στο Περιστέρι: Πάρκαρε σε πεζοδρόμιο και έκλεισε δύο ράμπες αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ