Εφιάλτης για ζευγάρι στην Ανάβυσσο – Ληστές εισέβαλαν σπίτι τους και τους κράτησαν ομήρους επί δύο ώρες

Ζευγάρι έζησε τον τρόμο στα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι του στην Ανάβυσσο. Οι επικίνδυνοι κακοποιοί κράτησαν ομήρους επί δύο ώρες, τον 60χρονο ιδιοκτήτη και την σύζυγό του, ώστε να τους αποκαλύψουν το σημείο όπου είχαν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιό τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως όλα δείχνουν, που οι ληστές επέλεξαν το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς είχαν σχετικές πληροφορίες για ύπαρξη χρηματοκιβωτίου. Οι κουκουλοφόροι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού την ώρα που οι ίδιοι έλειπαν. Όταν οι ιδιοκτήτες μπήκαν στο σπίτι τους, οι δράστες τους ακινητοποίησαν, τους κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα, και ζητούσαν να αποκαλύψουν πού έχουν κρύψει το χρηματοκιβώτιο.

Παρέμειναν επί δύο ώρες μέσα στο  σπίτι και έψαξαν όλους τους χώρους. Τελικά, δεν βρήκαν χρηματοκιβώτιο, αλλά 6.000 ευρώ, ρολόγια και κοσμήματα, με τα οποία και διέφυγαν από την οικία του ζευγαριού.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε να βγει στην κεραμοσκεπή και να κατέβει στην αυλή, ενώ μετά μπήκε στο σπίτι από την είσοδο που είχαν αφήσει ανοιχτή οι δράστες φεύγοντας. Στη συνέχεια, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι ληστές χρησιμοποίησαν ψεκαστικό χεριών για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους από τα σημεία που ακουμπούσαν. Την διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές του Σαρωνικού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ