Εφιάλτης για ανήλικη στην Αμαλιάδα – Την βίαζε ο θείος και ο αδελφός της

Έναν εφιάλτη έζησε για τρία χρόνια μία ανήλικη στην Αμαλιάδα.

Συγκεκριμένα, ένας 40χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας προφυλακίστηκε χθες (3/12) ως κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρέμεινε τελικά ο αδελφός της, ο οποίος φέρεται ότι μαζί με τον θείο τους, την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο 40χρονος θείος της άτυχης, σήμερα 18χρονης, και ο 20χρονος αδελφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση. Μια υπόθεση που είχε συνταράξει το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 της χρόνια, οπότε και αποκάλυψε όλα όσα βίωνε. Η υπόθεση όλο αυτό το διάστημα ήταν σε προδικασία και στο στάδιο της προανάκρισης, ωστόσο δεν είχε «προχωρήσει» στο στάδιο της κλήσης σε απολογία των δύο καταγγελλόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας η κοπέλα, η οποία ενέμεινε στην πρώτη της κατάθεση, ότι βιάζονταν δηλαδή από ίδιο της τον θείο και τον ανήλικο επίσης τότε αδελφό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ