Εφιάλτης για 35χρονη στην Ρόδο: Αποκαλύψεις για «μπουντρούμι της φρίκης» – Η εγκυμοσύνη από «πελάτη» και οι ξυλοδαρμοί

Ερωτικές συνευρέσεις παρά τη θέλησή της, κακοποίηση και μία διακοπή εγκυμοσύνης έπειτα από απειλές είναι μόνο μερικά από τα ανατριχιαστικά στοιχεία που συνθέτουν τον εφιάλτη που ζούσε για έξι ολόκληρα χρόνια μία 35χρονη από τη Βουλγαρία στα χέρια ενός 50χρονου ομοεθνή της στο νησί των Ιπποτών με τον δράστη να την κρατά αιχμάλωτη στο σπίτι του και να την εκδίδει συστηματικά.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, η αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης έγινε έπειτα από μία πληροφορία που έλαβαν οι διωκτικές αρχές της Ρόδου για έναν κάτοικο του νησιού, υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος κρατούσε και εξέδιδε με χρηματικό αντίτιμο παρά τη θέληση της νεαρή κοπέλα, επίσης υπήκοο Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πληροφορία, η κοπέλα βρισκόταν κλειδωμένη στο σπίτι και αυτός κανόνιζε ραντεβού με άνδρες που γνωρίζει προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά. Ο ίδιος τη μετέφερε στα ραντεβού και εισέπραττε το αντίτιμο.

Μάλιστα ο 50χρονος, θέλοντας να αποφύγει να γίνει αντιληπτός από τις διωκτικές αρχές φέρεται να «πουλούσε» το θύμα του μόνο σε έναν στενό κύκλο ατόμων που γνώριζε, αποφεύγοντας τους αγνώστους πελάτες.

Έπειτα από συντονισμένη έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι που διέμενε ο 50χρονος, οι Αρχές κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να απελευθερώσουν την 35χρονη.

Το δόλωμα του 50χρονου για να την φέρει στην Ελλάδα και να την φυλακίσει

Σύμφωνα με τις Αρχές, κατά την εξέτασή της παρουσία ψυχολόγου, η κοπέλα περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ότι γνωρίστηκε με τον δράστη μέσω ίντερνετ πριν έξι χρόνια και υποσχόμενος της απατηλά μια καλύτερη ζωή και εύρεση εργασίας, την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα πληρώνοντας της τα εισιτήρια. Από τη στιγμή που ήρθε την κλείδωνε στο σπίτι, αφαιρώντας της παράλληλα το ταξιδιωτικό της έγγραφο και μετά από είκοσι την ανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή με αγνώστους σε αυτή άνδρες με το αντίτιμο των 25 ευρώ τη φορά, τα οποία και καρπωνόταν αποκλειστικά αυτός. Αυτό γινόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και περίπου δέκα φορές τη βδομάδα σε δωμάτιο στο πάνω όροφο της οικίας καθώς και σε διάφορες περιοχές, κυρίως εκτός της πόλης της Ρόδου, που την μετέφερε εκεί ο ίδιος.

Έμεινε έγκυος από πελάτη και την ανάγκασε να διακόψει την κύηση

Επίσης η 35χρονη ανέφερε, ότι πολλές φορές γινόταν βίαιος μαζί της, χτυπώντας την σε διάφορα μέρη του σώματος της ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε για την ζωή της και την σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μη προσφύγει στις Αρχές, προκαλώντας της διαρκή φόβο και ανησυχία. Είχε διακόψει την επικοινωνία με τους γονείς της και μίλαγε μαζί τους μόνο μέσω του δικού του τηλεφώνου με αυτόν να είναι πάντα παρών. Δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι χωρίς τη συνοδεία του ενώ όταν αυτός έφευγε την κλείδωνε εντός της οικίας.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό σημείωμα, η 35χρονη ανέφερε ότι από τις συνευρέσεις με τους ανωτέρω άνδρες έμεινε έγκυος και ο δράστης με απειλή βίας της ανάγκασε να διακόψει τη κύηση χορηγώντας της φαρμακευτική αγωγή στο Νοσοκομείο, στο οποίο την οδήγησε ο ίδιος.

Ο δράστης μετά την έφοδο, συνελήφθη ενώ από την έρευνα των αρχών στο μοτοποδήλατο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε προφυλακτικά, πάνω του η ταυτότητα της κοπέλας, το χρηματικό ποσό των 3.587 ευρώ προερχόμενο προφανώς από την εγκληματική του δραστηριότητα, τρία κινητά τηλέφωνα και έξι προφυλακτικά. Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά προφυλακτικά.

Για την φροντίδα της κοπέλας, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό σημείωμα, ενημερώθηκε ΜΚΟ για προστασία κακοποιημένων γυναικών, όπου υπάλληλοι της παρέλαβαν την παθούσα προκειμένου φιλοξενηθεί σε κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ