Εφιάλτης για 29χρονη στον Βόλο: 43χρονος έβαλε φωτιά στη μηχανή της επειδή τον απέρριπτε ερωτικά

Φόβος και τρόμος είχε γίνει για την οικογένεια 29χρονης στον Βόλο ένας 43χρονος, ο οποίος την απειλούσε. Και αυτό επειδή σύμφωνα με το e-thessalia.gr, δεν ανταποκρινόταν στα αισθήματά του.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να βάλει φωτιά στη μοτοσικλέτα της, αλλά και σε μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας άλλου μέλους της οικογένειάς της.

Ο 43χρονος δράστης κατηγορήθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με φωτιά, αλλά και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη δεύτερη περίπτωση και καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα έφεσης.

Οι δύο υποθέσεις συγχωνεύτηκαν και δικάστηκαν μαζί, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2019.

Τότε ο 43χρονος κατηγορείται πως πήγε στο σπίτι της 29χρονης και χρησιμοποιώντας βενζίνη, έβαλε φωτιά στη μοτοσικλέτα της που την είχε σταθμευμένη μπροστά από την οικία της, προξενώντας ζημιές ύψους 500 ευρώ.

Στην κατάθεσή της στο Δικαστήριο η κοπέλα, ανέφερε πως η πράξη του εκείνη την ημέρα δεν ήταν τυχαία, καθώς δύο ημέρες πριν της είχε στείλει γραπτό μήνυμα στο κινητό απειλώντας την ότι σκοπεύει να την ανατινάξει…

Κατόπιν στις 17 Μαρτίου του 2019 ξέσπασε φωτιά σε μοτοποδήλατο που ανήκε στην οικογένεια της 29χρονης, με αποτέλεσμα να καούν μέρος της σέλας και πλαστικά μέρη του δικύκλου.

Καταθέτοντας στο Δικαστήριο η μητέρα της, είπε πως φοβήθηκαν μήπως επεκταθεί η πυρκαγιά, αφού σε μια τέτοια περίπτωση κινδύνευαν να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους.

Ο 43χρονος φέρεται, επειδή η 29χρονη τον απέρριπτε ερωτικά, να της έστελνε στο κινητό της τηλέφωνο απειλητικά μηνύματα, ενώ αρκετές φορές την καλούσε απειλώντας την πως θα την τιμωρήσει για την άρνησή της…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ