Δρόμος «καταπίνει» αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου οδηγοί και πεζοί στο κέντρο της Αθήνας. Μια τεράστια τρύπα στον δρόμο «κατάπιε» ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδό Μάρνη και Πατησίων ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο «βυθίστηκε» μέσα σε τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στο οδόστρωμα. Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνεται το μέγεθος της ζημιάς που κάνει όσους περνούν από το σημείο να απορούν. Είναι ακριβώς απέναντι από το αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ δίπλα από το σημείο που έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα εκτελούνται έργα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Πατησίων

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια στον Θερμαϊκό και ξηλωμένο φανάρι πεζών – Καταγγελία αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ