Τέμπη: «Ούρλιαξε η γυναίκα μου ‘αμάν, το παιδί μας’» – Συγκλονίζει ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Ανείπωτος πόνος για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης, ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το επιβατικό τρένο. Συντετριμμένος ο πατέρας του, Παναγιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Μόλις χθες, ο ίδιος και η σύζυγός του κήδεψαν τον γιο τους.

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης Λάρισας λειτουργούσε κανονικά το μοιραίο βράδυ

«Είμαι συντετριμμένος γιατί έχασα τον γιο μου» λέει αρχικά ο χαρακαμένος πατέρας και περιγράφει ότι βρισκόταν στο Λιανοκλάδι για το τριήμερο, ενώ ο γιος του που είχε ρεπό, πήγε στο χωριό το πρωί του Σαββάτου. Την Τρίτη το πρωί, μετά την Καθαρά Δευτέρα, ο Σπύρος του ζήτησε να τον κατεβάσει στον σταθμό, γιατί στις 11 περνούσε το τρένο για Θεσσαλονίκη και ήθελε να πάει να ξεκουραστεί γιατί στις 9 το βράδυ είχε τακτικό δρομολόγιο. Πάντα 9 έφευγε από Θεσσαλονίκη, τόνισε ο Παναγιώτης Βούλγαρης για τον γιο του. Τον πήγα στον σταθμό, χαιρετηθήκαμε, και του ευχήθηκα καλό ταξίδι, συνέχισε ο τραγικός πατέρας. Περιέγραψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του μάζεψαν τα πράγματά τους και επέστρεψαν στην Αθήνα.

Πώς έμαθε για την τραγωδία

«Εμείς με την σύζυγό ήμασταν στην Αθήνα στο σπίτι, εγώ χάζευα στην τηλεόραση και κάποια στιγμή ακούω ένα ουρλιαχτό από την γυναίκα μου μέσα από την κρεβατοκάμαρα “Αμάν, το παιδί μας”. Έτρεξα και ρώτησα τη σύζυγο “τι έγινε;”» και τότε του είπε για την σύγκρουση των δύο τρένων.

Τέμπη: Την Παρασκευή η απόφαση εάν θα ανατεθεί ή όχι η υπόθεση σε εφέτη ανακριτή

«Έχασα το μονάκριβό μου παιδί. Αυτό που με εξοργίζει, μέσα στην πρώτη ενημέρωση που μας έκαναν στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, έκανα μία ερώτηση. Συμπονώ και συμπάσχω με όλους τους υπόλοιπους που έχασαν τα παιδιά τους, αλλά η επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε μόνη της; Οι δύο ψυχές του γιου μου και του Δημήτρη, δεν υπάρχουν στο εμπορικό; Δεν έχω ακούσει από κανέναν να πουν δυο λόγια για τα δύο παιδιά αυτά. Λυπάμαι πολύ», είπε στη συνέχεια και κάλεσε τους αρμόδιους να ψάξουν το τι έγινε πραγματικά το μοιραίο βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη, η οποία δήλωσε πώς βιώνει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. «Εγώ το παιδί μου το έχασα, οι άλλες οικογένειες τα δικά τους. Τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω. Ελπίζω μπροστά σε αυτόν τον θρήνο να ενωθούν οι 300 της Βουλής για να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα», τόνισε η μητέρα του.

Τέμπη: Τι ζητούν συγγενείς 9 νεκρών – «Να μην οριστεί εφέτης στην έρευνα»

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ