“Δράκος του Κάβου”: Οι πρώτες εικόνες μετά τη σύλληψη – Το σημείο που κρυβόταν και οι νέες κατηγορίες – ΦΩΤΟ

Έληξε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 47χρονου “δράκου του Κάβου”, ο οποίος είχε πέσει μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων, κατά την προσπάθειά του να διαφύγει από τις αστυνομικές αρχές που τον καταδίωκαν.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Κέρκυρας κατάφεραν να προσεγγίσουν και να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο, που τραυματίστηκε στα άκρα του. Με φορείο μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του έπειτα από τρεις εβδομάδες αναζητήσεων, καθώς ο 47χρονος κατηγορείται για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Λευκίμμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα του Σαββάτου αναγνωρίστηκε από έναν περαστικό στην περιοχή Αη Γόρδη Παλιοχωρίου στην Λευκίμμη και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί. Στην προσπάθεια του, όμως να ξεφύγει έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας.

Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου έπεσε, βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα και πιθανόν χρησιμοποιούσε για να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Των αναζητήσεων είχε προηγηθεί η δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «δράκο» ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Πηγή: kerkyrasimera.gr, corfutvnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ