Δολοφονία στον Βόλο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στην 75χρονη – Συντετριμμένη η αδελφή της

Σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι στο κοιμητήριο των Ταξιαρχών στον Βόλο η κηδεία της 75χρονης, την οποία κατακρεούργησε ο βαφτισιμιός της με 42 μαχαιριές. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα ετάφη δίπλα στον γιο της, ο οποίος είχε πεθάνει πριν ενάμιση χρόνο.

Συντετριμμένη η αδελφή της ζητούσε την τιμωρία του δράστη όπως και οι λίγοι φίλοι και συγγενείς που την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία.
Πηγή φωτο: thenewspaper,gr, ΕΡΤ

Βόλος: Στον εισαγγελέα ο βαφτισιμιός της 75χρονης

Ο Βόλος είναι συγκλονισμένος από τη δολοφονία της 75χρονης από τον βαφτισιμιό της.

Ο 39χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Βόλου τη Δευτέρα, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Ο βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης εμφανίστηκε μόνος του και χωρίς δικηγόρο χθες, στις 20.45 στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ