Δολοφονία στην Βαρβάκειο: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» – Την Δευτέρα απολογείται ο 42χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου πήρε ο 42χρονος πρώην σύντροφος της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη στην πλατεία απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά. Ο 42χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Βαρβάκειος: Προσήχθη ύποπτος για την δολοφονία της 60χρονης

Λίγο μετά τις 13:00, ο 42χρονος συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για την ανθρωποκτονία της πρώην συντρόφoυ του.

Σύμφωνα με το STAR, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήμασταν ζευγάρι, έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό αλλά διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις».

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που έπεσε νεκρή από μαχαιριές – Οι εκτιμήσεις για το κίνητρο του δράστη

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής πρόδωσαν στις αστυνομικές αρχές τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας, καθώς καταγράφηκε η συνάντηση που είχαν λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή η 60χρονη. Η διαδρομή λίγο πριν τη δολοφονία αλλά και λίγα λεπτά μετά «έδεσαν» την υπόθεση.

«Είχε μια τσάντα μαζί της αλλά δεν την πήρα εγώ. Μάλλον κάποιος άλλος την άρπαξε ενώ ήταν νεκρή» φέρεται να υποστήριξε ο 42χρονος. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του.

Νέα στοιχεία για την δολοφονία στη Βαρβάκειο – «Κλειδί» ένα κομμένο λουράκι τσάντας

Βαρβάκειο έγκλημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ