Δολοφονία στη Μάνδρα: «Πάντα είχε μαζί του ασφάλεια» λέει η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία

Σοκαρισμένη δηλώνει η οικιακή βοηθός του Χρήστου Γιαλιά για την δολοφονία του επιχειρηματία, το βράδυ της Τετάρτης (7/2), στη Μάνδρα. Η γυναίκα, που εργαζόταν τους δύο τελευταίους μήνες στο σπίτι του 59χρονου, ανέφερε ότι χθες είχε ρεπό, ενώ τόνισε ότι ο επιχειρηματίας είχε πάντα μαζί του ασφάλεια.

«Είμαι σοκαρισμένη. Είχα ρεπό χθες, ήρθα σήμερα στη δουλειά μου και είδα μπροστά μου τα καμένα εξαρτήματα από το αυτοκίνητο του αφεντικού μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πάντα είχε μαζί του ασφάλεια. Λυπάμαι πολύ. Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να καταφέρω να μπω στο σπίτι, καθώς υπάρχει ισχυρή ασφάλεια», δήλωσε η οικιακή βοηθός στο MEGA.

Ωστόσο, ο γαμπρός του θύματος υποστήριξε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι ο 59χρονος δεν είχε πάντα μαζί του σωματοφύλακες, παρά μόνο όταν πήγαινε να κλείσει μία μεγάλη δουλειά ή να εισπράξει τα χρήματα από τις επιχειρήσεις του.

Η εκτέλεση του επιχειρηματία

Οι συγγενείς του 59χρονου επιχειρηματία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ για την μαφιόζικη εκτέλεση. Οι δράστες του έστησαν δολοφονική ενέδρα και αφού τον «γάζωσαν» με δύο όπλα, πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι δράστες, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά στο όχημα και στο εσωτερικό πέταξαν το καλάσνικοφ, που χρησιμοποίησαν.

Μία ακόμη πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι το 2018 δολοφονήθηκε η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία έξω από το σπίτι της.

Δείτε το βίντεο:

Δε΄’

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ