Δολοφονία Καρολάιν: Δεν θα παραστεί στην δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο πατέρας της – ΒΙΝΤΕΟ

Την απόφασή του να μην προσέλθει στο δικαστήριο για κατάθεση, ακόμα και εάν γίνει δεκτό το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έκανε γνωστή ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τον Μάιο του 2021 μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: «Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα την δω» – Συγκλονίζει η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν

Την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία έχει μετακομίσει στις Φιλιππίνες μαζί με την μικρή Λυδία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε: «Δεν έχω σκοπό να λάβω μέρος σε αυτήν την παρωδία. δεν βλέπω καμία πιθανότητα να έρθει η Σουζάνα στην Αθήνα. Το να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο της κόρης της είναι ο χειρότερος εφιάλτης της. Είναι σε μία εύθραυστη ψυχική κατάσταση, βλέποντας τον δολοφόνο της Καρολάιν θα την έβγαζε εκτός ορίων».

Δολοφονία Καρολάιν – Τα 5 τελευταία βασανιστικά λεπτά: «Δεν μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος από μία αγκαλιά» κατέθεσε η ιατροδικαστής

Ο κατηγορούμενος πιλότος έχει προτείνει ως μάρτυρες υπεράσπισης τους γονείς, και τέσσερα άτομα με τα οποία διατηρούσε κοινωνικές επαφές.

Παρότι η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χάιδω Σπηλιόπουλου εξέφρασε στο δικαστήριο την εκτίμηση ότι ο κατηγορούμενος δολοφόνησε τη σύζυγό του ενώ εκείνη πιθανότατα κοιμόταν, η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιμένει ότι τα ψηφιακά ευρήματα από το «έξυπνο ρολόι» του θύματος δείχνει το αντίθετο.

Δολοφονία Καρολάιν: «Ψύχραιμος και ψυχρός» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέθεσαν οι αστυνομικοί

Γιώργος Παπαδάκης: Η «κρυφή» διάρρηξη στο σπίτι του και η «σχέση» με την δολοφονία της Καρολάιν

Αίσθηση προκάλεσε η διπλή αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη.

Όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»: «την ίδια περίοδο είχα μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, που την έχω κρατήσει κρυφή. Θα το πω πρώτη φορά. Είχα μια διάρρηξη στο σπίτι μου. Με μήνυμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, την οποία ούτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπόρεσε να ανοίξει, μου έστελναν μηνύματα ότι η διάρρηξη στο σπίτι μου έχει σχέση με την δολοφονία της Καρολάιν και την εισβολή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ότι δηλαδή είναι το ίδιο κύκλωμα που έδρασε και στις δύο περιπτώσεις. Όλα αυτά πριν από την σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου».

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης, οι αναφορές αυτές είχαν θορυβήσει τον ίδιο και την οικογένεια του, καθώς στην μια περίπτωση υπήρχε η δολοφονία της Κάρολάιν.

Στην συνέχεια, έκανε ακόμη μια αποκάλυψη, καθώς οι αστυνομικοί του είχαν πει ότι γνώριζαν από νωρίς ότι ποιος είναι ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν. «Τότε είχα μιλήσει με κάποιους ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι οποίοι μου είχαν πει “Παπαδάκη, ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης στα Γλυκά Νερά και σε λίγες ημέρες θα ομολογήσει”. Μου το είπαν για να ησυχάσω σε ότι αφορά την διάρρηξη στο σπίτι μου. Τους είπα ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψω αυτό που μου είπαν για τα Γλυκά Νερά και λίγες ημέρες αργότερα έγινε η σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ