Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει και όχι για να συγκυβερνήσει

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Βελόπουλος την δήλωση Ζουράρι για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ελληνικής Λύσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον οποίον είπε ότι το κόμμα του θέλει να κυβερνήσει και όχι να συγκυβερνήσει.

Αναφερόμενος στην δήλωση Ζουράρι  ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω αστειότητες. Με ένα κόμμα που πούλησε το όνομα της Μακεδονίας, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ. Θα επιχειρήσουμε να καταγγείλουμε τη συμφωνία των Πρεσπών».  Ωστόσο εμφανίστηκε να μην θέλει να συνεργαστεί ούτε με την Νέα Δημοκρατία. «Δεν μπορείς να συνεργαστείς με αναξιόπιστους ανθρώπους», είπε και  τόνισε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν το 2019 ήταν ότι δεν μπορείς να κυβερνήσεις με επιδόματα και τώρα μοιράζει η ίδια επιδόματα.

«Η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει και όχι για να συγκυβερνήσει», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος,  τονίζοντας ότι πιστεύει ότι ο Ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί την Ελληνική Λύση.  Στη συνέχεια τόνισε πως αν δεν αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας θα έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Αναφερόμενος στα θέματα ενέργειας  τόνισε  ότι είναι πολύ ακριβή η πράσινη ενέργεια και ότι χώρες όπως η Γερμανία ξεκινούν και πάλι τη χρήση λιγνίτη, ενώ η Ελλάδα τα κλείνει.

«Μεταξύ των δύο Κυριάκων, θα επιλέξουν τον Βελόπουλο»,  είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης,  απαντώντας στο εάν υπάρχει πόλωση μεταξύ των μικρότερων κομμάτων. Για τα εθνικά θέματα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε πως είναι άλλο κατευνασμός και άλλο ανοησία.

Όσον αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με άλλες χώρες, επεσήμανε πως «Είναι δυνατόν η χώρα μας να σπάει τις σχέσεις με τη Σερβία για το Κόσοβο; Δυστυχώς είμαστε μόνο με τη Δύση». Στη συνέχεια, τόνισε ότι πρέπει ως κράτος να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με την Κίνα, αλλά και με τη Ρωσία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ