Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της δολοφονίας του – Τα καρέ που οδήγησαν στους δύο συλληφθέντες

Νέα ντοκουμέντα με τις κινήσεις των δύο συλληφθέντων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο «σύνδεσμος» των εκτελεστών στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπου διακρίνονται τόσο το κλειστό φορτηγάκι της εταιρείας καθαρισμού όσο και το σκούτερ των δολοφόνων.

Τα δύο οχήματα διακρίνονται να κινούνται παράλληλα στην οδό Μεγίστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 24 λεπτά πριν από την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Έξι δολοφονίες από το δίκτυο των εκτελεστών του δημοσιογράφου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το σκούτερ, με έναν αναβάτη, φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μεγίστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά περίπου 55 δευτερόλεπτων την συγκεκριμένη ημέρα.

Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό θέασης περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δύο στις 13:00 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, και στη συνέχεια στις 14:15, δηλαδή σχεδόν πέντε λεπτά πριν από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης πάνω στο σκούτερ.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η ατζέντα, η σημείωση και το στυλό που «καίνε» τους δύο προφυλακισμένους

Μετά τη δολοφονία, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, οπού φαίνεται να αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ