Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά: Οι δράστες άδειασαν επάνω του όλο τον γεμιστήρα του καλάσνικοφ

Όλο τον γεμιστήρα του καλάσνικοφ φέρεται πως άδειασαν επάνω στον γνωστό επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Αγίας Αικατερίνη, στην Μάνδρα.

Μάνδρα: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο αυτοκίνητό του

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος του Ανθρωποκτονιών, ερευνώντας τον τόπο της δολοφονίας. Μάλιστα, ακόμη και οι ίδιοι, κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα άγριο σκηνικό του εγκλήματος, καθώς οι δράστες όχι μόνο «γάζωσαν» τον Χρήστο Καλιά αλλά και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες με την μοτοσικλέτα, είτε τον ακολούθησαν από τα γραφεία της εταιρείας του, από τα οποία είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από τη Μαγούλα, είτε γνώριζαν την καθημερινότητά του και ήξεραν που βρίσκεται το σπίτι του, και του έστησαν ενέδρα θανάτου.

Νέα στοιχεία για την εκτέλεση του επιχειρηματία στη Μάνδρα – Είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του

Παράλληλα, εκτιμάται πως το φονικό όπλο, το καλάσνικοφ, το άφησαν επίτηδες να καεί μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος ώστε να σβηστούν τα ίχνη τους, αλλά και διότι θα ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορούν με ένα μεγάλων διαστάσεων όπλο επάνω στη μοτοσικλέτα κατά την διαφυγή τους.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, χωρίς ωστόσο να στηρίζονται σε αυτές, καθώς πρόκειται για ερημική τοποθεσία.

Δολοφονία στη Μάνδρα – «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο

Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, με δεδομένο το ποινικό παρελθόν του Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και για παραβάσεις του εργασιακού κώδικα, η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ δεν αποκλείει την περίπτωση ακόμη και να κρύβεται πίσω από την στυγερή δολοφονία, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Μοιραία οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν εάν η δολοφονία σχετίζεται με την δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018, η οποία αν και δεν είχε εξιχνιαστεί ποτέ, είχε αποδοθεί σε ληστεία, κάτι που όμως δεν φαινόταν να το υποστηρίζουν σθεναρά οι αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ