Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Παιδί μου, παιδάκι μου» – Απαρηγόρητη η μητέρα του Γιώργου Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

Αναβιώνει και πάλι σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου, η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια με την απολογία του Μανώλη Καλομοίρη. Τα βίντεο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και δείχνουν την μητέρα του Γιώργου Ξυλούρη να θρηνεί τον χαμό του παιδιού της έξω από τα δικαστήρια, αποτελούν γροθιά στο στομάχι.

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Ανέθρεψα τον φονιά του γιου μου» ξέσπασε η μητέρα του Ξυλούρη

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 κατά την οποία ο Γιώργος Ξυλούρης πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του Μανώλη Καλομοίρη είχε δολοφονήσει τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Η εικόνα της μητέρας του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια συγκλονίζει καθώς η ίδια μαυροφορεμένη μοιρολογά τον άδικο χαμό του παιδιού της, όπως φαίνεται στα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα neakriti.gr .

Χανιά: «Μακάρι ο νεκρός να ήμουν εγώ» – Άρχισε η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Καθισμένη έξω από τα δικαστήρια σπαράζει για την απώλεια του παιδιού της. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου» αναφωνεί την ώρα που δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

«Άδικα σε διέλυσαν κατιφέ μου» – Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας στη δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Αναμένεται η απόφαση

Η δίκη συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, ενώ η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 28 Απριλίου, ενώ απομένουν δύο ακόμη, στις 2 και 4 Μαΐου., οπότε και αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλη για την δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη, άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο, συνεχίστηκε μέσα στον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr. ότι η αυλαία θα πέσει μετά από δύο δικασίμους.

Πρωτόδικα ο Μανόλης Καλομοίρης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν επτά ετών για τις υπόλοιπες πράξεις. Ο ίδιος, στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 10 Νοεμβρίου είχε δηλώσει ότι η εικόνα του νεκρού πατέρα του δεν του άφησε λογική σκέψη και ζήτησε από τους δικαστές να τον κρίνουν δίκαια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ