Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τι περιμένει η ΕΛΑΣ

Τα βίντεο που έχουν συγκεντρώσει από το σημείο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό εξετάζουν εξονυχιστικά οι αστυνομικοί προκειμένου να βρουν στοιχεία για τους εκτελεστές.

Κορυδαλλός: Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από την διπλή δολοφονία – Οι δράστες, ο «Ράμπο» και η «βροχή» πυροβολισμών

Μέχρι στιγμής τα βίντεο είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές αφού οι δράστες της μαφιόζικης δολοφονίας φρόντισαν να μην αφήσουν ίχνη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν εκείνο το βράδυ οι εκτελεστές. Επίσης επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα εάν υπήρχε και υποστηρικτική ομάδα με συνεργούς των εκτελεστών, κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί περιμένουν να λάβουν και τα στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να δουν ποια ήταν τα κινητά τηλέφωνα που εξέπεμπαν στον Κορυδαλλό την ώρα της δολοφονίας και δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η παρουσία τους στην περιοχή.

Κορυδαλλός: Οι δραματικές στιγμές μετά την διπλή δολοφονία – «Μπαμπά, μπαμπά» φώναζαν τα παιδιά του θύματος από το μπαλκόνι

Παράλληλα αναζητούν και τα κίνητρα του ηθικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, δηλαδή του προσώπου που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση των δύο ανδρών. Το όνομα του 38χρονου είχε συνδεθεί με κάποιες ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Έτσι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν πιθανόν κάποιος να τον θεώρησε υπεύθυνο για κάποια δολοφονία στο παρελθόν και να ζήτησε τον θάνατο του. Επιπλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος από το οργανωμένο έγκλημα να θεώρησε ότι ο 38χρονος τον είχε βάλει στο στόχαστρο του και να έσπευσε να δώσει την εντολή για την εκτέλεση.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία ερεύνησε το ενδεχόμενο τα δύο καλάσνικοφ των εκτελεστών να είναι τα ίδια με εκείνα που εντοπίστηκαν σε μίνι-οπλοστάσιο σε κλεμμένο όχημα στον Νέο Κόσμο. Από την βαλλιστική εξέταση που έγινε κατά προτεραιότητα στα δύο όπλα διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν σχέση με την εκτέλεση στον Κορυδαλλό.

Κορυδαλλός: Ο «Ράμπο» που όλοι στη νύχτα ήθελαν νεκρό – Το «βαρύ βιογραφικό» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ