Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς “μασκαράδες” στο Ζάππειο

Τους μικρούς του φίλους υποδέχεται αύριο, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 14:30, ο Δήμος Αθηναίων στο Ζάππειο στη μεγάλη παιδική αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Απόκριες 2023: Οι προορισμοί που «χτυπούν» κόκκινο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τους μικρούς καρναβαλιστές θα υποδεχθεί η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή για παιδιά.

Ανιματέρ, μάγοι, μίμοι και ζογκλέρ αναμένεται να συνθέσουν φαντασμαγορικά shows σε ένα ξεχωριστό σκηνικό με αποκριάτικους ρυθμούς που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Έτσι γιόρταζαν τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα στην παλιά Αθήνα – Σπάνιες Φωτογραφίες

Επιπλέον, στο Ζάππειο θα βρίσκονται μακιγιέζ που θα “μεταμορφώνουν” τα παιδιά με μοναδικά αποκριάτικα face-paint. Πρωταγωνιστές θα είναι το κέφι, η ζωντάνια, τα χρώματα και τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Δαρμουσλή, ενώ στη γιορτή θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες.

Πατρινό καρναβάλι 2023: Αυτή είναι η βασίλισσα

Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πλούσιο προγράμματος των αποκριάτικων εκδηλώσεων που επιμελήθηκαν οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη, με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και του This is Athens.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με το παραδοσιακό γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου,

Πληροφορίες: cultureisathens.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ