Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αναβλήθηκε η συμπληρωματική απολογία – Στις 19 Ιανουαρίου κρίνεται η αποφυλάκισή της

Δεν θα βρεθεί τελικώς ενώπιον των ανακριτικών Αρχών του Βελγίου την Τετάρτη η Εύα Καϊλή, καθώς όπως είπε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο συνάδελφος του στις Βρυξέλλες, κ. Ριζόπουλος, τον ενημέρωσε πως αναβλήθηκε επ’ αόριστον η κλήση της για πρόσθετες εξηγήσεις.

Εύα Καϊλή: Η μαρτυρία ακτιβιστή που “καίει” τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι – «Μιλούσε σαν πολιτικός του Μαρόκου»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε: «στις 19 Ιανουαρίου θα βρεθούμε πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή. Ο ανακριτής, κ. Κλες, είπε την προηγούμενη φορά ότι δεν είχε στοιχεία για να στηρίξει την κατηγορία της δωροδοκίας σε βάρος της κ. Καϊλή, ούτε βρήκε άλλα στοιχεία από την παρακολούθηση της επί έναν χρόνο. Εξέφρασα την απορία μου στην Πρόεδρο του δικαστηρίου για την απόφαση περί προφυλάκισης της κ. Καϊλή και ο κ. Κλες, ο ανακριτής, είπε τότε “δεν τα έχω τώρα, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και μπορεί να τα έχω αργότερα και για αυτό την κρατώ προφυλακισμένη”».

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, «την Τετάρτη θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και η σύντροφος του και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό απ’ ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσουν απαντήσεις».

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν της επέτρεψαν να δει το παιδί, για να την πιέσουν να ομολογήσει

Αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο συνήγορος του ηθοποιού υποστήριξε πως στην δίκη δεν παρουσιάστηκαν αποδείξεις για τον βιασμό και τις δύο απόπειρες βιασμού που του αποδίδουν, λέγοντας πως οι καταγγέλλουσες έδρασαν στο πλαίσιο σκευωρίας σε βάρος του καλλιτέχνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ