Δημητρακόπουλος για Μπιμπίλα: Μην θεωρήσουμε ότι είναι τόσο φθηνός που μπορείς να τον επηρεάσεις με ένα κέρασμα και με λαχεία

Για τα όσα συνέβησαν χθες στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του ηθοποιού, σε δηλώσεις του στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Αναφέρθηκε αρχικά στη συνάντηση που είχαν ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Κική Μπακιρτζίδου, εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος “από κοινού αποφάσισαν να συναντηθούν. Αντικείμενο της συζήτησης δεν ήταν η κατάθεση του κ. Μπιμπίλα και θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτή η συνάντηση έγινε πριν από έναν χρόνο”.

“Το ότι κέρασε το πρωινό η κ. Μπακιρτζίδου και του έκανε δώρο τα λαχεία αυτό δεν σημαίνει ότι ήθελε να επηρεάσει την κατάθεση του κ. Μπιμπίλα. Μην θεωρήσουμε ότι ο κ. Μπιμπίλας είναι τόσο φθηνός που μπορείς να τον επηρεάσεις με ένα κέρασμα και με λαχεία. Αυτό είναι προσβλητικό για τον κ. Μπιμπίλα”, συνέχισε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν “ντροπή σου Ελπίδα” και “φίλος φίδι”, τόνισε ότι “και ο χαρακτηρισμός του κ. Μπιμπίλα στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ανεπίτρεπτος, όπως και αποδοκιμάζω και τον χαρακτηρισμό σε βάρος του κ. Μπιμπίλα”.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου έχει πει και το μετέφερα δημοσίως στον κ. Μπιμπίλα ότι δεν θέλει, τον ενοχλεί ο κ. Μπιμπίλας να λέει ότι είναι φίλος του κ. Φιλιππίδη”, είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και τόνισε ότι “δεν θα έλεγα τον κ. Μπιμπίλα ως μάρτυρα υπεράσπισης. Έκανε μία ανεπίτρεπτη επίθεση στον οικογενειακό βίο της Ελπίδας και του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι ανατριχιαστικό αυτό που αναφέρθηκε ότι το δάνειο που είχε βάρος η οικογένεια ήταν ο λόγος που καθόταν δίπλα του. Πικράθηκε πάρα πολύ και ο Πέτρος και η Ελπίδα”.

“Ο κ. Μπιμπίλας αυτά που κατέθεσε βιωματικά είπε την απόλυτη αλήθεια. Επιβεβαίωσε δηλαδή τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι η πρώτη καταγγέλλουσα που λέει ότι δέχτηκε δύο βιασμούς το 2008, μετά από τρία χρόνια του στέλνει μηνύματα”, συνέχισε, ενώ μίλησε και για την απόρριψη του αιτήματος για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Μπιμπίλα με την κ. Νίνου.

“Στον συγκεκριμένο τομέα που αφορά στην οικογενειακή ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Μπιμπίλας δεν ήταν ειλικρινής”, κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ