Εμφάνιση-έκπληξη του Νότη Μηταράκη στη σειρά “Παγιδευμένοι” – Το παρασκήνιο της συμμετοχής του

Συμμετοχή – έκπληξη στη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, θα έχει ο Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου πηγαίνοντας στο γραφείο του στο υπουργείο έπεσε πάνω στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Νότης Μηταράκης έδειξε ενδιαφέρον και ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Μάλιστα ξάφνιασε ευχάριστα τους συντελεστές όταν πρότεινε να συμμετάσχει και ο ίδιος σε κάποια σκηνή. Να σημειώσουμε πως στο εξωτερικό είναι κάτι που συνηθίζεται και αρκετοί πολιτικοί ή διάσημοι “μπαίνουν” σε τηλεοπτικές σειρές και σόου με διαφορετικό από τον συνηθισμένο τους ρόλο.

Έτσι στο πρώτο επεισόδιο, ο ηθοποιός Κίμωνας Κουρής, που υποδύεται έναν από τους εισαγγελείς τη σειράς θα συναντηθεί με τον κύριο Νότη Μηταράκη λέγοντάς του: «Κύριε υπουργέ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε».

“Παγιδευμένοι”

Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ