Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν την Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, θα μπω εγώ φυλακή

Στο πλευρό της αδελφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αποφασίστηκε τη Δευτέρα να προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στέκεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η τελευταία έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δηλώσεις της στο MEGA, είπε μεταξύ άλλων ότι «αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν την Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν θα το έκανε ποτές στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά».

Δήμητρα Πισπιρίγκου- αδελφή Ρούλας

«Ακούω ότι έχω μπει στο κάδρο»

«Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο, από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν, είμαι ανοιχτή για όλα τα ενδεχόμενα, θα τους απαντήσω τα πάντα. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς. Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Τσάμπα κόπος όλο αυτό με το iPad, τίποτα δε θα βρουν», πρόσθεσε η ίδια αναφερόμενη στην πιθανότητα να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν οι Αρχές το τάμπλετ που η μητέρα της έβαλε στο φέρετρο κατά την κηδεία.

Σχετικά με την Ίριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι ήταν εκείνη που την βρήκε νεκρή στην κούνια και ότι η Τζωρτζίνα κοιμόταν εκείνη την ώρα και ξύπνησε πέντε λεπτά μετά από τις φωνές της Ρούλας.

Αναφερόμενη σε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδελφή της είπε:

«Όλοι γράφουν για την ανάρτηση με το δροσερό παράδεισο. Η ανάρτηση έχει γίνει από άλλη γυναίκα που κάηκε το παιδί της στο Μάτι. Η Ρούλα απλά την κοινοποίησε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ