Δήμαρχος Σιντικής για θανάτους στα Ιαματικά Λουτρά: Το ζευγάρι ήταν η τρίτη φορά που έκανε ιαματική θεραπεία

Ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του ζευγαριού ηλικιωμένων που εντοπίστηκε νεκρό την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου περίπου στις 20:00 το βράδυ σε ατομικό χώρο (τζακούζι) των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Ο δήμαρχος Σιντικής, μίλησε στην ιστοσελίδα grtimes.gr, κάνοντας γνωστό πως το ζευγάρι ηλικιωμένων που βρέθηκε νεκρό ήταν η τρίτη φορά που ακολουθούσε ιαματική θεραπεία

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρα και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς», σημείωσε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

Ο τελευταίος τόνισε, ότι στον χώρο έχουν μεταβεί κλιμάκια της αστυνομίας που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρης και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό.

«Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ