Δικηγόρος οικογένειας Κατσουρή: «Ξαφνικά οι Κροάτες έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίστηκαν»

Eκτός φυλακής είναι πλέον και οι 105 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, τα οποία οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα, οι 105 Κροάτες «ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίζονται», αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.
Όπως προσθέτει με δηκτικό τρόπο, «στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια».

Στην δήλωσή του ο Σταύρος Γεωργόπουλος αναφέρει:

«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

» Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

» Φαίνεται πως στην περίπτωση της Ν. Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ