Δικηγόροι οπαδού: «Δεν αφορά την δολοφονία Κατσουρή η σύλληψη – Ψευδές ότι ταυτοποιήθηκε DNA του»

Διευκρινίσεις σχετικά με τη σύλληψη 35χρονου οπαδού δίνουν οι δικηγόροι του, τονίζοντας ότι δεν αφορά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά παλαιότερη υπόθεση. Ταυτόχρονα, διαψεύδουν ότι ταυτοποιήθηκε το DNA του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης Δέλλιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της.

Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ