Παρθενόπη Μπουζούρη: Ποιοι από τους πρωταγωνιστές της «Μάγισσας» είχαν δασκάλα στη δραματική σχολή την αδίστακτη «Πολυξένη»- Αποκλειστικό

Η Παρθενόπη Μπουζούρη κάνει φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Μάγισσα» του ΑΝτ1. Μπορεί να μην είχε ξαναβρεθεί στο ίδιο πλατό με τους συμπρωταγωνιστές της αλλά πολλοί από αυτούς την είχαν δασκάλα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Θεοφανώ, Φρίξος , Ρηνιώ και Μορφούλα βρέθηκαν από μαθητές της Παρθενόπης Μπουζούρη στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου…συμπρωταγωνιστές στη «Μάγισσα»

Η Έλλη Τρίγγου φοιτά στο 3ο έτος της σχολής του Εθνικού θεάτρου όταν συναντιέται με την Παρθενόπη Μπουζούρη για πρώτη φορά.

Μερικά χρόνια αργότερα, η τηλεοπτική Θεοφανώ θα ξαναέπεφτε στα χέρια της σκληρής Πολυξένης και όσο κι αν της έκανε τη ζωή δύσκολη οι δυο τους θα απολάμβαναν την συνεργασία τους.

 

Στο 2ο έτος της φοίτησής της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου η τηλεοπτική Ρηνιώ, η τρίτη κατά σειρά κόρη του Μιχαήλ και της Δαμιανής, η Χριστίνα Χριστοδούλου έχει καθηγήτρια την τηλεοπτική οικονόμο της.

 

Μαθητές της Παρθενόπης Μπουζούρη ήταν επίσης ο Γιλμάζ Χουσμέν, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Φρίξο, τον σιδηρουργό του πύργου και πιστό φίλο της Θεοφανώς καθώς και η τηλεοπτική Μορφούλα που την ενσαρκώνει η Διονυσία Μπαλαμώτη.

 

Η Παρθενόπη Μπουζούρη εκτός από την «Μάγισσα» που την απολαμβάνουμε να πρωταγωνιστεί καθοριστικά στις εξελίξεις της ιστορίας ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο στην παράσταση «Ευμενίδες».

 

Το έργο παρουσιάζεται σε εκδοχή κλειστού χώρου από την Άντζελα Μπρούσκου μετά τη συμμετοχή της παράστασης στο 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της  Ευρώπης και την φιλοξενία στο Ζιντσιρλί Τζαμί από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις στην Αγγλικανική Εκκλησία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ