Δίκη Καμπανού: «Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη στο πόδι» – Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

«Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη στο πόδι» είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του μηνύουν τρεις ιατροδικαστές – Ένταση στην δικαστική αίθουσα

«Μακάρι να ήμουν εγώ στην θέση του και να μην βρίσκεται εκεί που είναι. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια» τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

«Έχω παραδεχτεί από την αρχή τη συμμετοχή μου στην επίθεση, μέσα από τη φυλακή συνειδητοποίησα το κακό που προξένησα σε όλο το συμβάν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς και την αδελφή του Άλκη. Δεν ξέρω πώς το έχω αντιμετωπίσει τόσο καιρό. Μακάρι να είχα πάρει εγώ την θέση του» κατέθεσε ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Άλκης Καμπανός: «Δεν μπορούμε να έχουμε πέντε αιτίες θανάτου» – Τι είπε ιατροδικαστής που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης

«Το χτύπημα είναι από το δικό μου μαχαίρι»

Ο ίδιος έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα παύσης στον λόγο του, συνέχισε την απολογία του για το μοιραίο χτύπημα στο πόδι του Άλκη, λέγοντας πως «ήταν σαν μια φευγαλέα σκιά που ακόμη δεν θυμάμαι καλά. Παρακολουθώντας όμως όλο το δικαστήριο, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες συνειδητοποίησα ακούγοντας όλη τη διαδικασία πως εγώ τον χτύπησα. Μόλις έμαθα την επόμενη μέρα ότι “έφυγε” ένα παιδί, σοκαρίστηκα. Τρομοκρατήθηκα. Πρέπει και θέλω οι γονείς του να ξέρουν την αλήθεια. Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου αν το έκανα, αλλά σε συζήτηση με τους δικηγόρους και τους ιατροδικαστές, μέσα από την φωτογραφία κατάλαβα ότι το χτύπημα ήταν από το δικό μου μαχαίρι. Θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να μην γινόταν ποτέ όλο αυτό. Είμαι σίγουρος για το χτύπημα και αυτή είναι η αλήθεια».

Άλκης Καμπανός: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του ανήμερα των γενεθλίων του – «Γιορτή αγγέλων εις τους ουρανούς»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ