Δίκη για την φονική παράσυρση της Έμμας: «Δεν γίνεται να βγαίνεις έξω και να θερίζεις» είπε ο πατέρας της

Την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που τραυμάτισε θανάσιμα την Έμμα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, ζήτησε ο πατέρας της 21χρονης στη δίκη για το φριχτό δυστύχημα, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου.

«Να τιμωρηθεί αυστηρά για παραδειγματισμό. Δεν γίνεται να βγαίνεις έξω και να θερίζεις. Ο δρόμος δεν είναι πίστα». Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα της Έμμας. Στην κατάθεσή του, ο πατέρας τόνισε ότι «έμαθα για το δυστύχημα τα ξημερώματα λίγα λεπτά μετά το μοιραίο. Εκείνο το βράδυ είχε φτάσει Θεσσαλονίκη από Κρήτη. Χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα τρεις τέσσερις φορές. Ήθελε να κάνει έκπληξη στη φίλη της που είχε γενέθλια».

Εξήγησε στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα thesstoday.gr ότι «ξημερώματα πήραμε το αεροπλάνο και ήρθαμε. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει. Πέρασε το δρόμο για να πάρει κεράκια. Σίγουρα είδε το αυτοκίνητο, όμως, δεν μπορούσε να καταλάβει την ταχύτητα που είχε».

«Ο οδηγός κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο. Ήρθα σε επαφή με τους πιο πολλούς μάρτυρες που μου είπαν πως τους έκανε εντύπωση ο ήχος του. Ήταν ανεξέλεγκτη η πορεία του», τόνισε ο πατέρας της Έμμας.

Η δίκη διεκόπη για λίγα λεπτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ