Διδυμότειχο: Στην εντατική διασωληνωμένη 70χρονη που δέχτηκε επίθεση από ληστές στο σπίτι της

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου, που δέχτηκε επίθεση από δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο (1/7). Η άτυχη γυναίκα αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα της υγείας της έδειχνε πολύ καλή, ωστόσο, την επόμενη ημέρα παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της γυναίκας, ηλικίας 70 ετών, την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να κινηθούν στους χώρους του σπιτιού. Αφού οι εισβολείς διέφυγαν με χρήματα και κάποια χρυσαφικά, η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδελφού της. Μετέβη στο νοσοκομείο συνοδεία συγγενικών της προσώπων για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα. Η μικρή κοινωνία της Κυριακής έχει αναστατωθεί από το περιστατικό με τους κατοίκους να κλείνονται πλέον από νωρίς στα σπίτια τους, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν διπλά, καθώς οι περισσότεροι είναι ανήμποροι και ηλικιωμένοι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ