Ρόδος: Το φλεγόμενο ημερόπλοιο από ψηλά – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από ελικόπτερο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το σκάφος που τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση της θάλασσας, στη Ρόδο, στις 29 Ιουνίου. Σε βίντεο από ελικόπτερο έχει καταγραφεί το ημερόπλοιο «Μαγγελάνος» να καίγεται ολοσχερώς, ενώ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή στην παραλία Στεγνών, στον Αρχάγγελλο, και οι εικόνες από ψηλά μαρτυρούν το πόσο αστραπιαία εξαπλώθηκε η φωτιά στο ξύλινο ημερόπλοιο.

Ρόδος: Η στιγμή που το ημερόπλοιο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση της θάλασσας – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Οι Βρετανοί τουρίστες που επέβαιναν στο σκάφος έπεσαν στο νερό και ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Ρόδου για την περισυλλογή τους από την θάλασσα. Στο ημερόπλοιο επέβαιναν 82 άτομα, τα οποία επιβιβάστηκαν σε πλωτά του Λιμεναρχείου και σε παραπλέοντα σκάφη που έσπευσαν στην περιοχή και μεταφέρθηκαν ασφαλείς σε παραλίες από τα Στεγνά μέχρι τα Κολύμπια.

Δείτε βίντεο από το ελικόπτερο:

Φωτιά σε τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο – Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση: Στο νοσοκομείο μία 9χρονη
@its_billotos_384 Φωτια σε πλοιο στη Ροδο #sar #superpuma #as332superpuma #pilot #cockpit #pilotlife #rhodeisland #aegeansea #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – bill

Κάποιοι από τους Βρετανούς τουρίστες είχαν τραβήξει σοκαριστικά βίντεο, αφού είχαν διασωθεί και βρίσκονταν σε ασφαλή απόσταση από το φλεγόμενο ξύλινο πλοίο. Λόγω της πυρκαγιάς το πλοίο καταστράφηκε ολοσχερώς και αργότερα βυθίστηκε στα ελληνικά ύδατα.

Φωτιά σε τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ