Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Σαρλίν: Αυτή την φωτογραφία χρησιμοποίησαν για την επέτειο γάμου τους

Τα 12 χρόνια έγγαμου βίου γιόρτασαν εχθές (2/7) ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, καθώς στις 2 Ιουλίου του 2011 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2014, το ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο τα δύο παιδιά του, τον πρίγκιπα Ιάκωβο και την πριγκίπισσα Γαβριέλα του Μονακό. Για την ημέρα της επετείου τους αναρτήθηκε μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, μέσα από τον επίσημο βασιλικό λογαριασμό, στο instagram, η οποία τραβήχτηκε τον Απρίλιο στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote.

Στην φωτογραφία φαίνεται το πριγκιπικό ζευγάρι να συνομιλεί χαμογελαστό, ενώ η λεζάντα γράφει: «Ευτυχισμένη επέτειος γάμου στις Υψηλότητές πρίγκιπα Αλβέρτο και πριγκίπισσα Σαρλίν», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που τους έδειχνε να είναι χαρούμενοι και να συνομιλούν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ, το 2000. Στις 23 Ιουνίου 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με τη Σαρλίν να φοράει ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια.

Πενήντα πέντε χρόνια μετά τον «Γάμο του Αιώνα» ανάμεσα στον πρίγκιπα Ρενιέ και την σταρ του Χόλυγουντ Γκρέις Κέλι πραγματοποιήθηκε ο πολυτελής γάμος τους, αξίας 53 εκατομμυρίων λιρών, με την πριγκίπισσα Σαρλίν να είναι εντυπωσιακή μέσα στο μεταξωτό Armani νυφικό της, κεντημένο με 40.000 κρύσταλλα Swarovski.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ