«Δεν θα το παίξω Άγιος – Αν έχω βλάψει κάποιον ζητάω συγγνώμη» – Τι υποστήριξε ο ηθοποιός που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Την δική του εκδοχή δίνει ο ηθοποιός, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι είναι μέλος της συμμορίας, που έκλεβε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και τα πουλούσε ή τα αποσυναρμολογούσε και πουλούσε τα εξαρτήματα.

Ο 51χρονος ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν σε πολύ γνωστή σειρά, υποστήριξε ότι δεν έχει κλέψει ποτέ, παραδέχτηκε ότι γνωρίζει τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας, ενώ ζητά συγγνώμη εάν έχει βλάψει κάποιον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. «Το έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη», φέρεται να υποστήριξε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 51χρονος έχει μάντρα και έναν χώρο που λειτουργούσε ως αυτοσχέδιο διαλυτήριο οχημάτων. Φέρεται να είχε αναλάβει να αποσυναρμολογεί τα οχήματα για λογαριασμό της συμμορίας.

Όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι «είμαι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και πώλησης ανταλλακτικών τα τελευταία 21 χρόνια. Είμαι καλός μάστορας και έχω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα το παίξω Άγιος, αλλά για τα αμάξια που μου λέτε θα σας πω τι έχει γίνει».

«Αρχικά θέλω να σας πω ότι γνωρίζω τον (όνομα φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας) τον οποίο φωνάζουμε (…) και το επώνυμό του το έμαθα σήμερα. Εγώ δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων. Δεν έχω κλέψει ποτέ, αλλά γνωρίζω ότι στον χώρο μας δεν είναι όλα καθαρά…», τόνισε ο 51χρονος.

Σε άλλο σημείο, σύμφωνα με την εκπομπή TLive, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας, με τον οποίο, όπως ισχυρίστηκε, είχε σταματήσει να έχει επαφές το τελευταίο διάστημα.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια ήρθε ο (όνομα φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας) και μου ζήτησε να τον βοηθήσω με κάποια αυτοκίνητα πλημμυρισμένα, που είχε. Ήθελε να κατεβάσω τις μηχανές, που είναι χαλασμένος από το νερό, και να βάλουμε πάνω λειτουργικές, που θα έφερνε αυτός. Έτσι και έγινε αλλά κάποια στιγμή ενώ έκανε τις εργασίες που μου ζητούσε, δεν με πλήρωνε τα ποσά που είχαμε συμφωνήσει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί τα κλειδιά από τα αυτοκίνητα που μου έφερνε ήταν απομίμηση. Όταν τον ρωτούσα “τι γίνεται” μου τα μασούσε. Το τελευταίο αμάξι που μου έφερε ήταν ένα πολύ ακριβό BMW, το οποίο… Και εγώ κατάλαβα, ότι ένα τέτοιο αμάξι δεν κόβεται για ανταλλακτικά και με το κλαρκ το έβγαλα στη Λεωφόρο Καραμανλή. Εκεί παρεξηγηθήκαμε και δεν ξαναπήρα αυτοκίνητο απ’ αυτόν», φέρεται να είπε ο ηθοποιός στους αστυνομικούς.

«Είμαι ειλικρινής απέναντί σας σε ό,τι σας έχω πει μέχρι τώρα. Αν έχω βλάψει κάποιον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ζητάω συγγνώμη. Το έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη», υποστήριξε ακόμη ο 51χρονος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ