Δεν θα πιστεύεις τις αποδόσεις που έχει το «Πάμε Στοίχημα» στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Αμέτρητες αγορές σε Super αποδόσεις για τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Με μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League ξεχωρίζει το κυριακάτικο ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός και η αναμέτρηση της Δευτέρας στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.
Στην Premier League η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται το Σάββατο την αήττητη στις τελευταίες 9 αγωνιστικές Μπρέντφορντ. Εντός έδρας παίζει την Κυριακή και η 2η στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα.

Αμέτρητες αγορές σε Super αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα σε όλους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Πολλά είναι τα μεγάλα παιχνίδια που διεξάγονται από σήμερα έως τη Δευτέρα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα ακόλουθα ματς:

  • Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου: Σάλκε-Βόλφσμπουργκ (21:30).
  • Σάββατο 11 Φεβρουαρίου: Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (14:30), Μπάγερν-Μπόχουμ (16:30), Άρσεναλ-Μπρέντφορντ (17:00), Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00), Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ (19:30), Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00).
  • Κυριακή 12 Φεβρουαρίου: Ουντινέζε-Σασουόλο (13:30), Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15), Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα (18:30), Άρης-Παναθηναϊκός (20:00), Νάπολι-Κρεμονέζε (21:45), Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (22:00).
  • Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου: ΑΕΚ-Λεβαδειακός (18:30), Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (21:00), Σαμπντόρια-Ίντερ (21:45), Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ (22:00).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Πάμε Στοίχημα με ενισχυμένες αποδόσεις*  για επιλεγμένους αγώνες.
Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σήμερα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ:

  • Κάντιθ-Χιρόνα: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Σάλκε-Βόλφσμπουργκ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μίλαν-Τορίνο: Να σκοράρει ο Ραφαέλ Λεάο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Νις-Αζαξιό: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Παναθηναϊκός-Βαλένθια: Νίκη του Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους διαφορά.

Έρχεται το Super Bowl με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας διεξάγεται στο Γκλέιντεϊλ της Αριζόνα ο τελικός του Super Bowl, ανάμεσα στους Φιλαδέλφεια Ιγκλς και τους Κάνσας Σίτι Τσιφς.
Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα μεταξύ άλλων για τον αριθμό της φανέλας του παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο touchdown, το χρώμα καπέλου του Κρις Στέιπλεντον, τη διάρκεια του εθνικού ύμνου, το πρώτο τραγούδι κατά το σόου του ημιχρόνου, το χρώμα του κραγιόν της Rihanna, το χρώμα του υγρού που θα λούσουν τον νικητή προπονητή.

Head to Head στοιχήματα με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Super Bowl

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ και head to head στοιχήματα συνδυάζοντας αναμετρήσεις από διαφορετικά αθλήματα. Ανάμεσα στα head το head στοιχήματα που προσφέρονται είναι και τα ακόλουθα:<

  • Συνολικά Γκολ (+3.5) στους 6 αγώνες της Bundesliga Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου vs Τζέιλεν Χερτς ολοκληρωμένες πάσες (-3,5) στον αγώνα Φιλαδέλφεια Ιγκλς-Κάνσας Σίτι Τσιφς.
  • Συνολικές Κάρτες στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός vs Συνολικά Touchdowns στον αγώνα Φιλαδέλφεια Ιγκλς-Κάνσας Σίτι Τσιφς.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ