Δείτε το νέο απολαυστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης με τον Ψαραντώνη και τη… σούπερ γιαγιά

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και το νέο βίντεο για την προώθησή του, μας προσφέρει για άλλη μια φορά άφθονο γέλιο. Στο απολαυστικό βίντεο εκτός από την αγαπημένη γιαγιά, συμμετέχει και ο Ψαραντώνης.

Γυρισμένο σε πανέμορφα τοπία της νότιας Κρήτης και της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, αναδεικνύει την Κρητική φιλοξενία μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες και ανατρεπτικές σκηνές.

Ένα ωραίο πρωινό στη νότια Κρήτη, τρεις Κρητικοί τραγουδούν στο αυτοκίνητο και ένας τουρίστας απολαμβάνει την θέα στο απέραντο γαλάζιο του Λυβικού πελάγους. Οι Κρητικοί βλέπουν στην άκρη του γκρεμού τον τουρίστα και νομίζουν ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Τον βάζουν στο αυτοκίνητο για να τον πάνε σπίτι τους και να τον περιποιηθούν.

Ο τουρίστας αρχικά πανικοβάλλεται αλλά φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. Στο σπίτι δεν ξέρει κανείς άλλος Αγγλικά, παρά μόνο η Γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ. Η Γιαγιά μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει.

Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπελιά απέναντι. Τότε, ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το Κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της μπαστούνας του παππού, ο οποίος προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ.

Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπελιά. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τις ελιές της φιλόξενης Κρήτης.

Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και αναμένεται να προσελκύσει πάλι χιλιάδες αθλητές που πραγματικά απολαμβάνουν την όμορφη διαδρομή μέσα από ελιές, αμπέλια και γραφικά χωριά αλλά και συμμετέχουν στο πρωτότυπο γλέντι που στήνεται αμέσως μετά την απονομή προσφέροντας εντελώς δωρεάν γεύσεις της Κρητικής κουζίνας και της Κρητικής μουσικής και του χορού.Αν θέλεις κι εσύ να τρέξεις στη φιλόξενη Κρήτη, δήλωσε συμμετοχή στο www.cretehalfmarathon.com .

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ