Coldplay: Στον αέρα οι sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ – «Δεν υπάρχει άλλος χώρος, ούτε άλλη ημερομηνία»

H απόφαση για το κλείσιμο συγκεκριμένων εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα σήμανε «συναγερμό» στους φίλους των Coldplay καθώς με τα νέα δεδομένα οι δύο συναυλίες τους που είχαν προγραμματιστεί για 8 και 9 Ιουνίου 2024 βρίσκονται στον «αέρα».

ΟΑΚΑ – Στέγαστρο Καλατράβα: Τι είπε ο πρόεδρος του ΤΕΕ στον ΑΝΤ1 για την μελέτη στατικότητας – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μαραγκουδάκης Νομικός Σύμβουλος Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ξεκαθάρισε ότι η διοργανώτρια εταιρεία περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημερομηνία των δύο συναυλιών που είναι sold out.

«Η συγκεκριμένη διοργανώτρια εταιρεία της μεγάλης συναυλίας, των δύο μεγάλων συναυλιών των Coldplay στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024, αναμένει και εκείνη τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων, με γνώμονα πάντοτε την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους του ΟΑΚΑ, με το οποίο υπάρχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης και με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, ώστε με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες να πραγματοποιηθούν».

Guardian: Δημοσίευμα «βόμβα» για το ΟΑΚΑ – Η Ελλάδα εξετάζει να ξηλώσει το στέγαστρο Καλατράβα

Τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια του κόσμου και επισήμανε ότι «δεν υπάρχει άλλος χώρος που να πληροί τις προδιαγραφές για το συγκεκριμένο θέαμα της συγκεκριμένης παραγωγής. Για άλλες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί ενδεχομένως να υπάρχουν εναλλακτικές». Στη συνέχεια ο κ. Μαραγκουδάκης απέκλεισε το ζήτημα μεταφοράς της ημερομηνίας των συναυλιών των Coldplay καθώς όπως εξήγησε το συγκρότημα βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία.

«Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και με μία έντονη πίεση προς όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να λάβουν μία επίσημη θέση».

ΟΑΚΑ: Η αποκάλυψη για το στέγαστρο Καλατράβα σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη – Το συντηρούσαν τρεις άνθρωποι

Στο ερώτημα αν θα μπορούσαν φιλοξενηθούν σε άλλο χώρο οι συναυλίες, όπως για παράδειγμα το γήπεδο της ΑΕΚ, είπε: «Το γήπεδο της ΑΕΚ διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχει πολύ μικρότερη χωρητικότητα από το Ολυμπιακό Στάδιο. Μιλάμε για δύο συναυλίες οι οποίες είναι sold out, επομένως δεν υπάρχει ευελιξία. Εξαντλούν τη χωρητικότητα του Ολυμπιακού Σταδίου και δεύτερον, το Καλλιμάρμαρο έχει μια σειρά άλλα μειονεκτήματα που δεν καθιστά δυνατή τη φιλοξενία μιας τέτοιας παραγωγής έτσι όπως έχει σχεδιαστεί από τους Coldplay.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ