Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται ο Μιχάλης Αρβανίτης

Αποφυλακίζεται με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Της Άννας Κανδύλη

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη το καλοκαίρι, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Μιχάλης Αρβανίτης: Οι περιοριστικοί όροι

Το δικαστήριο του επέβαλε τώρα τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Μιχάλης Αρβανίτης

Χρυσή Αυγή: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις Ηλιόπουλου και Μίχου

Την ίδια στιγμή, απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που, πρωτοδίκως, τους επιβλήθηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών, ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Ανάλογη αίτηση του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ