Χρήστος Κυριαζής: Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του έπειτα από μάχη που έδινε για μήνες με τον καρκίνο.

Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με τον Ολυμπιακό.

Τον Νοέμβριο του 2016, έδωσε συνέντευξη στο Oneman με αφορμή την επιστροφή του στις ζωντανές εμφανίσεις. Ο Θέμης Καίσαρης ρώτησε τον Χρήστο Κυριαζή για δημοσιεύματα που ανέφεραν πως μικρός αγαπούσε το μπάσκετ και εκείνος επιβεβαίωσε την αγάπη του για το άθλημα και τον Ολυμπιακό.

Κυριαζής

“Εδώ έπαιζα, πίσω σου, στον Ολυμπιακό. Ναι ρε, αλήθεια. Με προπονητή τον Αλέκο τον Σπανουδάκη. Έπαιζα τότε δεξί ελ. Είχα τρέλα με το μπάσκετ. Χιόνιζε και πήγαινα για προπόνηση μόνος μου και γελάγανε όλοι μαζί μου. Μόνος μου, εγώ και το χιόνι”.

Αλλά όταν έμπλεξα με τις κιθάρες και τις Πρόκες, παίζαμε σ’ ένα κλαμπ εδώ δεξιά που λεγόταν Σινικόν, κατάλαβες, γκομενάκια και τέτοια, ποιο μπάσκετ τώρα. Η κιθάρα έβγαζε γκόμενες. Το μπάσκετ τότε δεν έβγαζε, τώρα βγάζει”.

Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα – Ξέσπασε σε λυγμούς

Συντετριμμένη είναι η Βάνα Μπάρμπα από τη στιγμή που πληροφορήθηκε πως ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός, σε επικοινωνία που είχε μαζί της το STAR, δεν μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς. Η Βάνα Μπάρμπα είχε στο παρελθόν σχέση με τον Χρήστο Κυριαζή και οι δυο τους διατηρούσαν καλές σχέσεις. Τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν πριν από περίπου έξι μήνες όπως είπε η ίδια, μην μπορώντας να πιστέψει πως ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως υποστήριξε η Βάνα Μπάρμπα, γνώριζε ότι ο τραγουδιστής νοσούσε από καρκίνο αλλά δεν περίμενε ότι θα έφευγε από τη ζωή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. “Ήταν σπουδαίος ερμηνευτής και σπουδαίος άνθρωπος” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ