Σέρρες: Γονείς δεν στέλνουν τα 4 παιδιά τους στο σχολείο γιατί αρνούνται τις μάσκες και τα self test

Γονείς στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην Αλιστράτη δεν αφήνουν τα τέσσερα παιδιά τους να πάνε σχολείο γιατί αρνούνται τις μάσκες και τα self test.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, τα 4 παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο Λύκειο, δεν προσέρχονται στα μαθήματά τους, καθώς οι γονείς τους αρνούνται να τα υποβάλουν σε self test, αλλά και να φορούν μάσκα, κάτι που είναι υποχρεωτικό για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς ούτε πέρυσι, όταν άνοιξαν τα σχολεία, έστελναν τα παιδιά τους.

Οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν σχετικά τις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Καραβασίλης δήλωσε στο Infonews24 πως γνωρίζει το θέμα και πως τα παιδιά δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο από τη στιγμή που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, υποχρεωτικά μέτρα (χρήση μάσκας, self test).

Ο κ. Καραβασίλης ανέφερε πως θα επικοινωνήσει εκ νέου με τους διευθυντές των σχολείων προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα και ενδεχομένως να ζητηθεί και εισαγγελική παρέμβαση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.