Χωρίς ρεύμα από χθες το Χαλάνδρι – Πού μπορούν να τηλεφωνούν οι κάτοικοι

Χωρίς ρεύμα και ό,τι αυτό συνεπάγεται συνεχίζουν να παραμένουν πολλές περιοχές της Αττικής κι ενώ το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα.

Απελπισμένοι οι κάτοικοι στο Χαλάνδρι

Ολόκληρες περιοχές του Χαλανδρίου έχουν μείνει από χθες το απόγευμα χωρίς ρεύμα και συνεπώς χωρίς θέρμανση. Οι κάτοικοι της Τούφας, Κάτω Χαλανδρίου και Συνοικισμού πέρασαν όλη τη νύχτα στο σκοτάδι και στο κρύο με τον δήμαρχο να απευθύνει έκκληση για αποκατάσταση των βλαβών.

Χωρίς ρεύμα είναι πλέον και ο χώρος του αμαξοστασίου της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου. Με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η γραμμή έκτακτης ανάγκης 210 6811275.

Χαλάνδρι: Πού να τηλεφωνούν οι πολίτες που έχουν πρόβλημα

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Χαλανδρίου στο τηλ.: 214 214 70 40 (Γραμμή Δημότη) και στο 213 2023921 (Γραφείο δημάρχου).

Η έκκληση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών

Έκκληση προς τον ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ζητώντας επίσημη απάντηση για το χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.

«Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Λίγους μήνες μετά τη «Μήδεια» που βύθισε στο σκοτάδι για πολλές ημέρες ολόκληρες περιοχές του Χαλανδρίου, η νέα κακοκαιρία, μας έφερε πάλι στο σημείο μηδέν. Κάνω έκκληση προς τους αρμοδίους του ΔΕΔΔΗΕ να μας παράσχουν επίσημες απαντήσεις για το χρόνο αποκατάστασης των βλαβών, καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, αλλά και η λειτουργία του Δήμου, δοκιμάζεται, και μάλιστα σε ακραίες συνθήκες ψύχους», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.