Κακοκαιρία “Ελπίς”: Λευκό τοπίο στο Χαλάνδρι, απροσπέλαστοι οι δρόμοι

Η κακοκαιρία “Ελπίς” σαρώνει τη χώρα, με σφοδρές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες. Στην Αττική έχουν προκληθεί σοβαρά  προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω του χιονιού με αποτέλεσμα να προκαλείται κυκλοφοριακό χάος σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και στις τοπικές οδούς.

Είναι ενδεικτικές οι εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το Χαλάνδρι. Ο δρόμος είναι καλυμμένος με ένα παχύ στρώμα χιονιού στο ύψος του μετρό, στη Δουκίσσης Πλακεντίας, και η κυκλοφορία ων οχημάτων διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες.

κακοκαιρια Χαλάνδρι

κακοκαιρία Χαλάνδρι

κακοκαιρία Χαλάνδρι

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.