Χανιά: Χαμός στο αεροδρόμιο με τουρίστρια που άρπαξε τον πυροσβεστήρα και άρχισε να ψεκάζει

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο των Χανίων, με πρωταγωνίστρια μια 50χρονη τουρίστρια από το Βέλγιο. Όταν της ζητήθηκε να δείξει το εισιτήριό της για να ταξιδέψει, εκείνη άρπαξε τον πυροσβεστήρα και άρχισε να ψεκάζει τον χώρο με τον αφρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας η 50χρονη Βελγίδα μπήκε στο αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε στους γκισέδες όπου γίνεται το check in. Κι αυτό, χωρίς να διαθέτει εισιτήριο!  Αφού οι υπάλληλοι του αεροδρόμιου της εξήγησαν ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο, τότε άρχισε να περιφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρόμιου. Ανέβαινε στα καθίσματα, χόρευε, τραγουδούσε, έλεγε μαντινάδες ενώ πήρε και έναν από τους πυροσβεστήρες του αεροδρομίου, τον άνοιξε και σκόρπισε το περιεχόμενό του στους γύρω χώρους με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνό και σκόνη.

Η 50χρονη Βελγίδα, η οποία δηλώνει μόνιμη κάτοικος Βελγίου αλλά ζει τον μισό χρόνο στην Κρήτη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Χανίων «Ι.Δασκαλογιάννης» με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ