Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» – 18χρονος παρασύρθηκε από χείμαρρο έξω από το αεροδρόμιο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ένας 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας που υπηρετεί στο αεροδρόμιο στα Χανιά.

Στις 5:30 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη, ο 18χρονος αστυφύλακας κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το αεροδρόμιο για να αναλάβει υπηρεσία.

Όπως περιγράφει ο πατέρας του στο Flashnews.gr, την ώρα που ο γιος του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να σταθμεύσει το όχημά του σε ιδιωτικό πάρκινγκ, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά της βροχής. Το αυτοκίνητο κατέληξε σε παρακείμενο χείμαρρο που εκείνη τη στιγμή είχε δημιουργηθεί.

Ο 18χρονος έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός του, παρασυρόταν από τον ορμητικό χείμαρρο με τα λασπόνερα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του. Πανικόβλητος και χωρίς να μπορεί να σωθεί από τη μανία των ορμητικών νερών, ο 18χρονος κατάφερε μόνο να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του και του είπε: «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια»!

«Ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναι. Τα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του παιδιού μου» ανέφερε ο πατέρας.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε 300 μέτρα μακριά. Τέλος στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος έβαλε μία σιδερένια γέφυρα. Ο 18χρονος κατάφερε, προκειμένου να σωθεί, να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, όπου περίμενε βοήθεια.

Χανιά 18χρονος Χανιά 18χρονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ