Χαμός στα social media με Snik μετά το άγριο «ξύλο» σε live του στην Κατερίνη

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στα social media μετά το νέο περιστατικό με το ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη, με τον τράπερ να είναι για ακόμη μία φορά αρνητικός πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Πέμπτης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες ντροπής με πρωταγωνιστή τον Snik, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία για να παίξει «ξύλο» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Την ώρα που ο τράπερ ήταν στην σκηνή, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο προκλήθηκε ένταση μεταξύ των θαμώνων του κέντρου με τον γνωστό τράπερ, αντί να σπεύδει να ηρεμήσει τα πνεύματα, να πηδά στο κοινό και να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές.

Όπως φαίνεται σε βίντεο τα οποία δημοσιεύτηκαν στο TikTok, άνδρες αρχίζουν με μένος να πετούν καρέκλες ακόμη και ποτήρια σε άλλους, ενώ κοπέλες προσπαθούν να προστατέψουν το κεφάλι τους με τα χέρια τους για να μην τραυματιστούν.

 

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανδριάνα Κρ.

 

@xrhstosmst_ #fyp #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Xrhstos🕷️

Snik: Έξι τραυματίες από το άγριο ξύλο στο live του στην Κατερίνη

Σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου Κατερίνης, από το άγριο ξύλο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης διακομίστηκαν έξι τραυματίες με ασθενοφόρο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τέσσερις από αυτούς πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενώ άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Έντονες οι αντιδράσεις στα social media για τον Snik

Οι απαράδεκτες εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τον Snik να παίζει ξύλο με άλλους θαμώνες είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. Στο Twitter το όνομα του τράπερ είναι από τα πρώτα στις τάσεις. Μάλιστα οι περισσότεροι χρήστες ασκούν έντονη κριτική στον Snik για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ