Χαλκιδική: Τι απαντούν από το beach bar για την καταγγελία μητέρας ότι δεν την άφησαν να ταΐσει το παιδί της

Την δική τους εκδοχή δίνουν από το beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, μετά την καταγγελία μίας μητέρας ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που έφερε η ίδια από το σπίτι.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» ισχυρίστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος του beach bar, όπου συνέβη το περιστατικό.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άνδρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», συνέχισε ο Γιώργος Τσερκέζης.

Τι κατήγγειλε η μητέρα

Η μητέρα, που έκανε την σχετική καταγγελία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μίλησε, επίσης, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στις 14 Αυγούστου 2023 στο γνωστό beach bar. Όπως κατήγγειλε, η ίδια, ο σύζυγος της και το 2χρονο παιδί τους παραθέριζαν στην περιοχή της Βουρβουρούς με ένα ακόμα ζευγάρι και το ενός έτους παιδί τους.

Όταν έφτασαν στο beach bar, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση. Αφού έκατσαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα Burger το οποίο όμως δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους επιστράφηκαν τα χρήματα.

«Επειδή το Burger ήταν μπαγιάτικο δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι για το παιδί. Είχαμε φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι και πήγαμε και φέραμε το φαγητό του για να φάει. Ήταν μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος λίγο μεγάλο γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο. Εγώ στο παιδί μου δεν ήθελα να δώσω burger, αλλά το φαγητό που εγώ έχω φτιάξει. Δεν ξέρει αν το παιδί μου έχει αλλεργίες ή κάτι άλλο. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του καταστήματος και μας λέει ότι αυτό που κάνουμε απαγορεύεται και να πάμε να το ταΐσουμε στο αυτοκίνητο», είπε η μητέρα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ