Χαλκιδική: Περιπλέκεται η υπόθεση βιασμού 22χρονης – Η κατάθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου για τον κατάδικο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου οδηγήθηκε νωρίτερα ο 57χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 22χρονη σε ερημική παραλία στην περιοχή Σάνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό σε βάρος του και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ThessToday.gr, η ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ευρήματα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 22χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον 57χρονο και τον αναγνώρισε και από φωτογραφίες.

Ο 57χρονος, που συνελήφθη, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία και το 2026 θα αποφυλακιζόταν. Επειδή είχε εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του και είχε επιδείξει καλή διαγωγή, είχε μεταφερθεί στο Παράρτημα Ξενοφών (Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας), που βρίσκεται κοντά στο σημείο που καταγγέλλει η γυναίκα ότι δέχθηκε την επίθεση.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και φέρεται να έχει δεχθεί να δώσει δείγμα DNA. Ο 57χρονος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες εκεί και μαζί με σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών έκανε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος αναφέρει ότι την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση, ο συλληφθείς βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα. Άρα προκύπτει ένα πρόβλημα με τον χρόνο κατά τον οποίο φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η 22χρονη οδηγήθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ενώ αναγνώρισε και τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η γυναίκα που εργάζεται σε ξενοδοχείο, είχε πάει πριν αρχίσει η βάρδιά της για μπάνιο σε παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο κι ένα απομονωμένο beach bar.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε. Οι γονείς της ενημερώθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ