Χαλκίδα: Στην απομόνωση στις φυλακές η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο

Στην απομόνωση στις φυλακές έχει μπει η 39χρονη σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το MEGA, από τις 24 Ιανουαρίου η 39χρονη βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς είναι ανεμβολίαστη.

Η 39χρονη έχει επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει άμεσα εξεταστεί από ψυχολόγο, ωστόσο δεν της έχει χορηγηθεί κάποια αγωγή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει rapid test και να μπει σε θάλαμο στις φυλακές, ενώ θα ξεκινήσουν και τα επισκεπτήρια, όπως προβλέπει ο νόμος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη την έχουν επισκεφτεί άτομα της οικογενείας της και της έχουν μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα.

Επιμένει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 43χρονο

Η 39χρονη επιμένει πως δεν ήθελε να σκοτώσει το 43χρονο θύμα, ενώ ανέφερε πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά, με τον 43χρονο να το λέει παντού κι εκείνη να μην αντέχει την πίεση.

«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», είπε η 39χρονη, συνεχίζοντας: «Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ